«Автомагістраль-Південь» підтримує університетську освіту для майбутніх дорожників

Якість і подальший розвиток профільної освіти – один із пріоритетних напрямків державно-приватного партнерства нашої компанії. «Автомагістраль-Південь» не тільки підтримує матеріально-технічну базу навчальних закладів і організовує платні практики для студентів коледжів та університетів, але й підтримує навчання майбутніх дорожників фінансово. У нас діє програма кредитування для здобувачів освіти на контрактній основі. Згодом, після захисту дипломів вони отримують гарантоване робоче місце в найкращій дорожньо-будівельній компанії України!

Майбутні фахівці за програмою кредитування нашої компанії навчаються у столичному Національному транспортному університеті та Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.

«Ми всіляко підтримуємо Барський коледж транспорту та будівництва та з задоволенням беремо випускників на роботу, – розповідає генеральний директор ТОВ «Автомагістраль-Південь» Микола Тимофеєв. – Частина випускників Барського коледжу та інших навчальних закладів здобуває освіту в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. Хтось – за бюджетні кошти, а когось ми направляємо вчитися за контрактом і платимо за навчання. Така система підготовки нічим не гірша від європейської: працюючи у нас інженерами, інженерами-лаборантами, механіками, операторами сучасної будівельної техніки, вони отримують академічні знання у поєднанні з найкращою виробничою практикою, яку можна собі уявити».

Студенти високо цінують таку можливість продовжити здобути фах і бути певним, що після завершення навчання отримаєш роботу у великій компанії та конкурентну заробітну плату.
«Я пішов навчатися в університет одразу після школи, мені зателефонували та запропонували таку програму. Зараз я перейшов на другий курс, мені подобається, все добре. Я хотів працювати в такій компанії і зараз у мене є реальний шанс здійснити свою мрію», – розповідає майбутній дорожній фахівець Єгор Гордєєв.

«Автомагістраль-Південь» запрошує до себе на практику четвертокурсників та випускників для навчання за програмою «Здобуття професії». Програма успішно працює: майже половина зі 100 студентів випусків 2016-2017 рр. працевлаштувалися у нашій компанії. Не менш успішна й наша програма кредитування навчання студентів: іще жоден студент не відмовився від своїх зобов’язань за договором і продовжують працювати в колективі «Автомагістралі-Південь».

“Зараз переходжу на другий курс. Я не поступив на «бюджет», і мені запропонували навчання за контрактом. Дали час подумати. Адже за договором я потім маю піти працювати в «Автомагістраль-Південь”. І я погодився. Мені подобається навчатися. А в цій компанії спеціалісти працюють на новій техніці, їх постійно навчають чомусь новому, практичні семінари проводять професіонали з інших країн. Від цього дивно було б відмовитися”, – говорить студент Національного транспортного університету Володимир Дзюба.

Хлопці ще не вирішили, чим найбільше хочуть займатися на дорогах або в лабораторіях. Утім, вони ще мають час подумати та спробувати різні напрямки професії під час практики.