«Автомагістраль-Південь» оголошує набір молодих спеціалістів!

Ти випускник вищого, або професійно-технічного навчального закладу?
У тебе ще не має досвіду, але хочеш одразу досить високу зарплату? Перспективу швидкого кар’єрного зростання? Нових друзів з дуже дружньої команди? Соціальний пакет?
Тоді це твій шанс!!!
Найбільша та найкраща дорожня компанія країни «Автомагістраль-Південь» оголошує набір молодих спеціалістів!
Наші фахівці допоможуть тобі стати справжнім професіоналом європейського рівня. Ти будеш працювати із найсучаснішою технікою і отримаєш унікальний досвід роботи у найбільших інфраструктурних проєктах.
Поспішай, кількість місць обмежена!
Нам потрібні:
Молодший майстер
Вимоги:
Професійно-технічна або вища освіта, володіння ПК (MS Office, Internet), вміння роботи з геодезичним обладнанням (нівелір).
Обов’язки:
Організація та контроль виконання дорожньо-будівельних робіт, складання та ведення виконавчої виробничої документації та звітності.
Молодший геодезист
Вимоги:
Професійно-технічна або вища освіта, володіння ПК (MS Office, Internet, Autodesk AutoCAD), вміння роботи з геодезичним обладнанням (нівелір).
Обов’язки:
Виконання геодезичних зйомок, прив’язка об’єктів з виносом в натуру проектних даних, геодезичні вимірювання (розбивка, нівелювання), геодезичний контроль дорожньо-будівельних робіт.
Інженер ВТК
Вимоги:
Професійно-технічна або вища освіта, володіння ПК (MS Office, Internet, Autodesk AutoCAD), вміння роботи з геодезичним обладнанням (нівелір).
Обов’язки:
Контроль якості виконання робіт, опрацювання та оформлення виконавчої документації, контроль та облік обсягів виконаних робіт.
Лаборант
Вимоги:
Професійно-технічна або вища освіта, володіння ПК (MS Office, Internet)
Обов’язки:
Контроль якості матеріалів та дорожньо-будівельних робіт, лабораторні випробовування та дослідження матеріалів та продукції для визначення відповідності діючим нормативним вимогам, складання та ведення виконавчої виробничої документації та звітності
Приєднуйся до нашої команди!
Телефонуй або відправляй резюме: rabota@automagistral.com.ua
067 132 26 98
067 150 21 19
«АВТОМАГІСТРАЛЬ – ПІВДЕНЬ» – ТВІЙ ШАНС НА УСПІХ!