“Автомагістраль-Південь” завершує роботи з капітального ремонту на ділянці траси Н-07 “Київ-Суми-Юнаківка”

“Автомагістраль-Південь” завершує роботи з капітального ремонту на ділянці км 208+341— км 213+260 траси Н-07 “Київ-Суми-Юнаківка” — ключової транспортної артерії, що сполучає місто Суми зі столицею.

Це дорога зі значною інтенсивністю руху, тому проектом передбачено відновлення дорожнього покриття з використанням посиленого конструктиву. Влаштований дорожній одяг має загальну товщину майже 50 см і складається із шару основи з СФОВ товщиною 22 см та шарів асфальтобетонного покриття загальною товщиною понад 25 см: вирівнюючого та нижнього із пористого крупнозернистого асфальтобетону, середнього – з дрібнозернистого асфальтобетону та верхнього шару із щебенево-мастикового асфальтобетону.

Окрім відновлення дорожнього покриття, наші працівники також влаштували перехідно-швидкісні смуги, пересічення та примикання, автобусні зупинки та майданчики для стоянки автомобілів.

Наразі ми завершуємо наносити дорожню розмітку та виконуємо встановлення дорожніх знаків. Паралельно проводяться укріплювальні роботи на водовідвідних спорудах.

До кінця поточного року заплановано ще виконати роботи з встановлення бар’єрного огородження, влаштування нових автопавільйонів і туалетів, а також системи автономного освітлення дороги.