ЗИМА НЕ ЧАС ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ: АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ РОЗПОЧАЛА НОВИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ СЕЗОН

Зима – не час для відпочинку. Це новий слоган для тисяч співробітників компанії.

Після свят на багатьох об’єктах знову кипить робота. Не знижують темпів узимку наші мостобудівельники. Ведеться спорудження мостових споруд одразу на кількох великих об’єктах.

На Північному обході Дніпра тривають підготовчі роботи до будівництва кілометрової естакади за технологією поздовжнього насуву. На одному із найбільших об’єктів компанії – трасі Н-31 продовжується спорудження унікальної естакади, розв’язок та шляхопроводів тунельного типу. Будівництво мостових споруд ведеться за технологією пост-напруження бетону. Роботи продовжуються і на Дорозі Єдності М-30 «Стрий – Ізварине». Наразі дорожники проводять реконструкцію одразу трьох ділянок траси від села Слов’янка до межі з Донецькою областю.

У цілодобовому режимі працює служба з експлуатаційного утримання автошляхів. Це більше ніж 500 працівників та 280 одиниць сучасної дорожньої техніки, які обслуговують понад 6,5 тисяч автошляхів у п’яти регіонах. Завдяки їхній праці наші шляхи завжди безпечні та проїзні.

Також у січні-лютому триває активна підготовка до «гарячого» дорожнього сезону. Логістичний відділ компанії формує грандіозні склади інертних матеріалів. До сезону-2022 на виробничих базах ми заготовляємо понад 2 млн тонн щебню та іншої сировини, що гарантуватиме безперебійну роботу на наших об’єктах упродовж всього року. До формування складів залучена і наша лабораторна служба. Інженери-лаборанти відбирають проби та перевіряють властивості матеріалу, зокрема, міцність, фракційність та інші важливі показники.

Більш детально про наші роботи у зимовий період ви можете подивитись у нашому відеосюжеті.

https://youtu.be/XZc_TEVCVbU

Будуємо Україну разом!