Завершений аварійний ремонт однієї з прифронтових ділянок траси Т-04-01

Наша компанія завершила аварійний ремонт однієї з прифронтових ділянок траси Т-04-01 Дніпро – Васильківка – Покровське – Гуляйполе – Пологи – Мелітополь.‼️
↗️Дорогу Т-04-01 планували капітально відремонтувати по всій протяжності – 122,5 км – цього будівельного сезону. Війна змусила поставити на паузу всі масштабні проєкти будівництва та ремонту. Тим часом рух трасою останнім часом значно ускладнився – зросли навантаження, збільшилась ямковість.
✅Покриття відновлено за допомогою карт на найбільш аварійних відрізках. Протяжність ділянки 14,8 км. Загалом влаштовано 37 карт сумарною довжиною 4,1 км.
👷‍♂️На об’єкті працювала наша легендарна команда, яка у травні під обстрілами відновлювала проїзд на трасі Р-51 Мерефа-Лозова-Павлоград. Хлопці вже звикли виходити на роботу у бронежилетах та професійно оволоділи «технологією» дорожніх робіт в умовах бойових дій. ⚠️Техніка дислокується так, щоб залишатись непомітною для ворога, не скупчується на об’єкті. Роботи виконуються бригадою поетапно – чітко та швидко, для того, щоб не стати зручною мішенню.
Дякуємо всім, хто виконував роботу, ризикуючи життям. Безперебійне постачання всього необхідного на фронт наближає нашу Перемогу!