Завершуємо відновлення вулиці Дніпровської у Павлограді

«Автомагістраль-Південь» завершує поточний середній ремонт вулиці Дніпровської у місті Павлоград на Дніпропетровщині – на всій протяжності 12-ти кілометрової дороги влаштовано верхній шар покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА).

Відновлення найдовшої вулиці міста, яка є частиною траси Єдності М-30 «Стрий – Ізварине» ми розпочали на початку серпня.

За цей час у цілодобовому режимі були виконані наступні роботи:

  • фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття;
  • влаштування підсилення основи зі щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом на окремих ділянках;
  • влаштування вирівнюючого шару із крупнозернистого асфальтобетону;
  • влаштування верхнього шару покриття зі ЩМА;
  • влаштування бортового каменю;
  • перевлаштування дощеприймальних колодязів.

На даний момент дорожні бригади компанії влаштовують тротуари та пішохідні доріжки, а також виконують заміну каналізаційних люків та нанесення дорожньої розмітки. Незабаром розпочнеться встановлення бар’єрного огородження.

Окрім відновлення дорожнього покриття, ми також проводимо ремонт мосту через річку Вовча. Мостобудівельний підрозділ компанії вже завершив влаштування шару покриття зі ЩМА на правому проїзді штучної споруди. Наразі тривають роботи на лівій стороні, зокрема, підготовка мостового полотна для влаштування гідроізоляції.

ЗАВЕРШЕННЯ РОБІТ:

  • Осінь 2021 року.

Звертаємо увагу на встановлені тимчасові дорожні знаки та необхідність дотримання правил дорожнього руху. Будь ласка, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.

ДОВІДКОВО:

Дніпровська вулиця — найдовша і одна з головних вулиць міста Павлоград, якою через усе місто проходить дорога Єдності М-30 «Стрий-Ізварине» з північного заходу на південний схід, з лівого на правий берег річки Вовчої.

Будуємо Україну разом!