За рік на Харківщині оновили рекордну протяжність доріг – понад 245 км

Триває наш корпоративний конкурс «Є рекорд!», участь у якому беруть працівники «Автомагістралі-Південь», чиї успіхи в роботі вплинули на ефективність реалізації проєктів компанії.
Цьогоріч Харківщина лідирує серед усіх областей за протяжністю відновлених автошляхів у верхньому шарі асфальтобетонного покриття. Це досягнення – результат професіональних і злагоджених дій підрозділів, якими у харківському регіоні керує Микола Азацький.
Свій шлях в «Автомагістралі-Південь» Микола розпочав з посади дорожнього майстра. За кілька років накопичений досвід дозволив йому отримати посаду регіонального керівника проєктів.
«Я закінчив Харківський національний автомобільно-дорожній університет і вже понад 13 років працюю в дорожньо-будівельній сфері. На пік свого професіонального зростання почав виходити 2016 року – відколи працюю в «Автомагістралі-Південь». Я дуже вдячний за цей досвід, адже маю можливість удосконалити свої професіональні навички, використовуючи найсучаснішу в Україні дорожньо-будівельну техніку разом із командою справжніх фахівців», – зазначив Микола Азацький.
За словами Миколи Азацького, рекордним досягненням 2020 року стали обсяги виконаних ремонтних робіт у Харківській області – 245 км у верхньому шарі дорожнього покриття.
«Рік видався насиченим. Середній поточний ремонт ми проводили на таких об’єктах, як: Р-51 «Мерефа-Лозова-Павлоград», Н-26 «Чугуїв-Мілове», Т-21-11 «Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук», М-03 «Київ-Харків-Довжанський». Масштаби та об’єми виконаних робіт вражають. Завдяки моєму досвіду вдалось максимально ефективно налагодити та організувати всі ланки ремонтних робіт, що у підсумку дало результат у 245 кілометрів доріг, виконаних у верхньому шарі асфальтобетонного покриття. Окремо хочу подякувати своїй команді, яка цьогоріч виконала величезний масив роботи. Зокрема, з початку сезону на всіх об’єктах ми влаштували майже 500 тисяч тонн асфальтобетонних сумішей, які виробили на наших регіональних промислових базах. Також наші спеціалізовані бригади влаштували понад 18 км прикрайкових лотків, 10 км бортового каменю, 46 км бар’єрного огородження, майже 270 водоскидів, встановили понад 1200 дорожніх знаків та облаштували 50 зупинок громадського транспорту», – розповів Микола Азацький.
Кількість одиниць спецтехніки, яку компанія задіяла на всіх об’єктах у Харківській області, зросла на 20%. Значно збільшилась і кількість працівників.
«У цьому році було задіяно понад 400 фахівців і 180 одиниць найсучаснішої спецтехніки. Це десятки котків, асфальтоукладачів, автогрейдерів, фрез, бульдозерів, маніпуляторів, навантажувачів, самоскидів та іншої спецтехніки. Це також два надсучасні перевантажувачі асфальтобетонних сумішей VÖGELE PowerFeeder MT 3000, які забезпечують безперервність укладання асфальтобетонних шарів, завдяки чому покриття дороги влаштовується з найвищою якістю. Я пишаюсь тим, що роблю дороги рідної Харківщини найвищого гатунку. Упевнений, що справжні рекорди на нас чекатимуть наступного року, адже попереду ще багато роботи», – резюмував Микола.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів!
Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки! А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.