Стартував найбільший в історії України більярдний турнір

В Одесі розпочався найбільший в історії України більярдний турнір «Дмитро Білозеров запрошує! Кубок Одеси: Міжнародний турнір з комбінованої піраміди», генеральним спонсором якого виступила «Автомагістраль-Південь».

Участь у змаганнях беруть майже 100 майстрів з України, Грузії, Росії, Узбекистану, Молдови, Казахстану, Таджикистану, Киргизстану, Вірменії, Ізраїлю, Білорусі та Азербайджану. Призовий фонд складає 300 тисяч гривень.

Зокрема, серед учасників – Дмитро Білозеров, Ярослав Тарновецький, Йосип Абрамов, Сергій Крижановський та інші.

Наразі пройшло жеребкування, за підсумками якого визначились пари турніру. Учасники гратимуть між собою до двох поразок. Правила гри – завдати удару червоною кулею, але перед цим гравець має «замовити» кулю у судді, інакше удар не буде зараховано.

Турнір відбудеться у два етапи. За підсумками першого етапу визначаться 16 найкращих гравців. У другій частині до фіналістів приєднаються ТОП-16 запрошених чемпіонів. Ім’я переможця стане відомим 15 грудня.

Відбіркові ігри відбудуться 12 та 13 грудня у більярдному клубі «Колізей» (вул. Комітетська, 24Б).

Півфінали та фінал – 14 та 15 грудня на арені БК “Динамо” Одеса (Мукачівський провулок, 4А).

Впевнені, що турнір допоможе залучити інвесторів у розвиток більярдних клубів та сприятиме популяризації цього чудового спорту як серед молоді, так і серед дорослих.

Подивитись гру наживо ви зможете на ТБ-каналі XSPORT.