Безпека праці, діджиталізація, 1,5 млрд гривень інвестицій – напрями розвитку «Автомагістралі-Південь» у 2021 році

У центральному офісі «Автомагістралі-Південь» відбулась зустріч представників Ради директорів компанії з керівниками основних підрозділів та проєктів.
Генеральний директор Микола Тимофеєв окреслив стратегію розвитку компанії на 2021-2023 роки.
Насамперед, «Автомагістраль-Південь» посилить кадровий потенціал і створюватиме умови для залучення в компанію кращих фахівців дорожньої сфери. За рахунок спільних програм з профільними навчальними закладами зростуть інвестиції у підготовку молодих спеціалістів.
Другий напрямок розвитку – збільшення капітальних інвестицій. У 2021 році компанія планує витратити на модернізацію виробничих потужностей, оновлення та розширення парку техніки, збільшення вагонного парку понад 1,5 млрд грн.
Третій напрямок – активне просування на суміжні ринки: експлуатація доріг, мостобудування.
Компанія також планує значно підвищити ефективність операційних процесів, більшість із яких автоматизує. «Автомагістраль-Південь» переходить на електронний документообіг!
«У 2021 році автоматизація всіх управлінських процесів у компанії стоїть на першому місці. Це автоматизація документообігу, використання найбільш сучасних технологій автоматизованого управління підприємством», – зазначив Микола Тимофеєв.
Окрему увагу керівник нашої компанії приділив соціальній відповідальності та безпеці праці.
«Ми оголосили 2021-й роком нульової толерантності до виробничого травматизму. Значну кількість проєктів ми реалізуємо рекордними темпами, майже цілодобово. Тому безпека співробітників – першочергове завдання керівників проєктів. Будь-який випадок недотримання норм безпеки праці отримає найжорсткіше реагування», – наголосив Микола Тимофеєв.
Заступник генерального директора з будівництва та ремонту автодоріг Валерій Вакарчук анонсував виробничий план компанії на 2021 рік. Про його деталі ми розкажемо трохи згодом. Нині ж зазначимо, що вже цього місяця компанія розпочинає масштабну кампанію із залучення нового персоналу – начальників дільниць, інженерів, виконробів, майстрів, геодезистів, лаборантів. Отже, план компанії промовистий – значно збільшити обсяги робіт порівняно з 2020 роком.
Після виступу керівництва компанії представник кожного за наших регіональних підрозділів відзвітував про підсумки діяльності у 2020 році, а також проінформував про стан підготовки виробничих баз, ділянок інженерного супроводу, кадрів до нового сезону.
Конференція керівників продовжить роботу ще два дні.
Управлінський тренінг за участю професійних бізнес-тренерів відбудеться 5-6 лютого. Регіональні керівники та керівники проєктів зможуть підвищити кваліфікацію та оволодіти новими навичками управління трудовими колективами, адміністрування бізнес-процесів тощо.