В Сокальському районі на Львівщині завершено поточний ремонт окремих ділянок на двох автомобільних дорогах місцевого значення

“Автомагістраль-Південь” будує не лише дороги національного значення, але й місцевого рівня. В Сокальському районі на Львівщині завершено поточний ремонт окремих ділянок на двох автомобільних дорогах місцевого значення: Червоноград – Перетоки (О141604) та Сокаль–Червоноград–Жвирка (С141655).

Замовником робіт виступає Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА. Ремонт здійснюється за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.

Дорога О141604 ремонтувалась у межах населеного пункту с.Перетоки. У межах виділеного фінансування відремонтовано приблизно 700 метрів автошляху. Тут проведено роботи з регенерації старого покриття, влаштування нової основи зі ЩПС товщиною 10 см та вирівнюючий шар дорожнього покриття з дрібнозернистого асфальтобетону товщиною 6 см, а також на відремонтованій ділянці виконано укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю.

На дорозі С141655 Сокаль–Червоноград–Жвирка проведено ремонт ділянки км 0+428 – км 1+202. Наші фахівці здійснили фрезерування старого покриття, влаштували нову основу дороги зі ЩПС товщиною 10 см та вирівнюючий шар покриття з дрібнозернистого асфальтобетону товщиною 6 см.