У спекотне літо – з книжками від «Автомагістралі-Південь»

«Автомагістраль-Південь» розпочинає соціальну програму «Велика родина «Автомагістралі-Південь» для підтримки наших співробітників.

Перша акція програми охопить дітей працівників компанії.

Щоліта «Автомагістраль-Південь» організовувала для дітей програму відпочинку. Та цього року літо видалося особливе. Через карантинні обмеження курортно-санаторні заклади не працюватимуть у липні і, можливо, не відкриються й до кінця канікул. Тому більшості школярів доводиться проводити вільний час не в галасливих таборах відпочинку чи на березі теплого моря, а в колі родини.

Проте літні канікули ніхто не скасовував! Тож наша компанія вирішила запропонувати дітям провести їх у чарівному світі читання.

У межах соціальної акції «Спекотне літо з книжками» компанія «Автомагістраль-Південь» подарує дітям працівників комплект художніх видань.

Партнер соціальної програми – видавництво «Ранок». Книжки підібрані фахівцями відповідно до віку дитини. Це книги і для найменших діток, які лише знайомляться з літерами. Це також і розвивальна література, яка допомагає пізнавати світ дошкільнятам та молодшим школярикам. Це й книжки для тих, хто прагне влітку закріпити набуті знання, і для тих, хто хоче поринути у вир веселих досліджень та ігор. І для тих, хто просто полюбляє мандрувати безмежним книжковим світом!

Шановні колеги, очікуємо від вас заявок на подарунковий комплект для ваших діток!

Щоби отримати набір книжок, заповніть невелику анкету й надішліть її на електронну пошту books2020@automagistral.com.ua.

Після верифікації даних анкети кожен учасник соціальної програми отримає вітальне повідомлення.

Ми обробимо дані анкети та надішлемо подарунковий комплект книг якнайшвидше.

Важливо: кількість книжкових комплектів нелімітована, тому подарунки отримають усі учасники соціальної програми.

Упевнені, що книжками, які надійдуть  діточкам, зачитуватимуться у кожній сім’ї нашої дружньої «Родини «Автомагістраль-Південь».

Заявка учасника соціальної акції “Спекотне літо з книжками”:

– прізвище, ім’я та по батькові співробітника;

– підрозділ, посада у компанії;

– прізвище, ім’я та по батькові дитини, рік народження;

– адреса відділення «Нової пошти», де вам зручно отримати подарунок;

– прізвище, ім’я, по батькові та номер телефону отримувача подарункового комплекту книг.