У пошуках технологій та інновацій: делегація «Автомагістралі-Південь» відвідала виставку автодорожньої техніки в Мюнхені

У Мюнхені 8 квітня відкрилася найбільша у світі 32-га Міжнародна виставка будівельного обладнання, машин, транспорту та будівельних технологій – BAUMA 2019.

Наймасштабніший у будівельному світі захід BAUMA (скорочено від нім. Baumachinen) традиційно захоплює як учасників виставки, так і відвідувачів:

«Виставка вражає своїм розмахом і масштабом! І це не дивно: BAUMA є найбільшим у світі майданчиком для показу інновацій у будівництві та презентацій всього найновішого у галузі. Цього року організатори велику увагу приділили проблемам цифровізації в будівництві, енергозбереження та зменшення шкідливого впливу на природу, – зазначив Микола Тимофеєв, генеральний директор компанії «Автомагістраль-Південь». – У рамках численних вузькоспеціалізованих заходів є можливість на власні очі побачити роботу різних будівельних машин і пристосувань, взяти участь у дискусіях з експертами галузі й налагодити нові ділові  контакти. Так, у нас заплановано безліч зустрічей з потенційними партнерами. Адже більшість відвідувачів – фахівці компаній будівельної, дорожньої індустрії або торговельні організації. Причому найчастіше це фахівці рівня «топ-менеджер», які приймають рішення про підписання договорів і партнерських угод».

BAUMA проходить раз на три роки, і будівельний світ чекає на неї з нетерпінням. Цього року експозиція заходу стала ще більшою та різноманітною: на 614 000 м2 виставкового комплексу Messe Munchen представлено 3 600 компаній. В  Мюнхен приїхали фахівці з 200 країн світу: Німеччини, Австрії, Швейцарії, Італії, Франції, Нідерландів, Великобританії, Швеції, Польщі, Чехії, України та інших. Очікується, що виставку побачать близько 600 000 відвідувачів.

ОСНОВНІ СЕКТОРА BAUMA 2019:

– Будівельна та дорожня техніка, обладнання та інструмент;

– Видобуток і переробка корисних копалин;

– Виробництво будівельних матеріалів, виробів та конструкцій;

– Комплектуючі, сервіс, послуги.

BAUMA 2019 рясніє прем’єрами. Однією з них став 120-тонний кран підвищеної прохідності Link-Belt 120-RT. При значній вантажопідйомності він оснащений 6-секційної стрілою, що дозволяє піднімати вантажі до 50 м, а з використанням гратчастого подовжувача – майже до 80 м.

Компанія Caterpillar представила 20 нових моделей спецтехніки. Особливий інтерес викликає бульдозер Cat D6XE – перша у світі електрична високопривідна модель.

Представлена ​​на виставці і компанія WIRTGEN. На площі 13 000 квадратних метрів виробник представляє 120 експонатів.

Утім, BAUMA може похизуватися не тільки технічними новинками. Цього року у рамках заходу відкрилася спеціальна виставка THINK BIG! – «Думки масштабно!», яка розповідає про можливості побудови кар’єри в будівельній галузі або в галузі виробництва будівельних матеріалів. Новинкою виставки стане спеціалізована онлайн-платформа BAUMA Open Innovation, на якій будуть зібрані всі підприємства, проекти та розробки будівельної галузі.

«BAUMA – унікальна можливість поспілкуватися з провідними гравцями ринку, обговорити останні тенденції, отримати консультацію від провідних експертів галузі, – розповідає Валерій Вакарчук, заступник головного інженера «Автомагістралі-Південь». – Гостям виставки надається можливість налагодити ділові контакти з потенційними партнерами, бути присутнім на обговореннях актуальних новинок, оцінити прийдешні виклики будівельної індустрії та останні досягнення розробників. Це відмінний шанс відкрити нові горизонти».

Виставка триватиме до 14 квітня.