На трасі Н-26 «Чугуїв-Мілове» фінішний етап робіт-влаштування верхнього шару покриття

На трасі Н-26 «Чугуїв-Мілове» фінішний етап робіт-влаштування верхнього шару покриття

«Автомагістраль-Південь» активно виконує роботи з відновлення автотраси Н-26 «Чугуїв-Мілове» на Харківщині, загальна протяжність ділянки ремонту якої становить 108 км.
Одночасно виконуємо ремонтно-будівельні роботи на кількох відрізках траси:
– км 11– км 15 – поблизу села Коробочкине обдаштовуємо автобусні зупинки;
– км 65 –км 68 – влаштовуємо прикрайковий залізобетонний збірний лоток для водовідведення з проїжджої частини;
– км 81 – км 83 – встановлюємо бортовий камінь на всій протяжності дороги через м. Куп’янськ, влаштовуємо гідроізоляцію монолітної плити шляхопроводу;
– км 92 – км 110+735 – влаштовуємо верхній шар покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону, який постачаємо з виробничої бази в селищі Шевченкове на Харківщині. Щоденно укладаємо понад 1000 тонн щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші виробленої заводом Ammann Global 160 Quick. Верхній шар уже влаштовано на площі близько 190 тис. кв. м. Також проводимо формування земполотна та відновлення узбіч.
У місцях проведення робіт рух автотранспорту організовано по одній половині проїзної частини у реверсному режимі за погодженою із Нацполіцією схемою. Звертаємо увагу водіїв на встановлені тимчасові дорожні знаки, необхідність дотримання правил дорожнього руху та вказівок регулювальників.
Починаючи з 2016 року, «Автомагістраль-Південь» відновила ділянку траси Н-26 «Чугуїв-Мілове» км 2+635 – км 110+735, влаштувавши на всій її протяжності дорожню основу та вирівнюючий шар покриття. Також вже понад 64 км дороги виконані у верхньому шарі. Завершити всі роботи по данному проєкту плануємо у серпні поточного року.