На трасах трьох областей встановлюють нові дорожні знаки

Зимовий період – не час для відпочинку для робітників дорожньо-будівельної галузі. Так, одразу у трьох східних областях країни спеціалісти «Автомагістраль-Південь» встановлюють дорожні знаки та бар’єрне огородження для безпеки дорожнього руху на відремонтованих дорогах.

У Запорізькій області роботи тривають на національних трасах Н-08 Бориспіль-Кременчук-Дніпро-Запоріжжя (ділянка км 548+108 – км 573+089) та Н-30 Василівка-Бердянськ (ділянка км 55 – км 89,5). На обох об’єктах встановлено близько 150 знаків.
Співробітники компанії також встановлюють нові металеві автопавільйони полегшеного типу біля міста Оріхів. Усього заплановано встановити 5 зупинок для очікування пасажирського транспорту. Всі автопавільйони обладнані лавами для сидіння з дерева або металевого профілю.

Паралельно проводиться демонтаж старого та встановлення нового металевого бар’єрного огородження. Найближчими тижнями встановлять 4,2 км конструкцій, призначених для запобігання з’їздів транспортних засобів із полотна дороги, проїзної частини мостів, шляхопроводів, естакад, а також задля уникнення зіткнень із масивними предметами та спорудами.
У Дніпропетровській області роботи тривають на дорогах М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь. На об’єктах встановлено понад 550 дорожніх знаків та понад 10 км нового бар’єрного огородження.

У Харківській області співробітники компанії встановлюють дорожні знаки на дорозі Р-46 Харків-Охтирка – одній із найважливіших та найбільш завантажених автотрас північно-східного регіону. Залишилося встановити близько 120 знаків на всій відремонтованій ділянці км 8 – км 89. Загалом було встановлено 3,8 км металевого бар’єрного огородження та 1070 знаків підвищеної видимості для регулювання дорожнього руху.

Компанія «Автомагістраль-Південь» встановлює дорожні знаки тільки від перевірених виробників із гарантованою якістю та мають цілий спектр переваг. Найголовніший показник – світловідбиваючі властивості. Високоякісна флуоресцентна світловідбиваюча плівка алмазного класу жовто-зеленого кольору наноситься на лицьову сторону щита і забезпечує максимальну яскравість навіть за мінімального освітлення. Плівка зберігає свої фотометричні та колориметричні характеристики протягом 7-10 років й забезпечує значення коефіцієнта світловідбивання щонайменше у 2,5 разу вище мінімальних вимог!

Такі знаки рекомендується встановлювати на пішохідних переходах і в місцях, що характеризуються зниженою видимістю для попередження ДТП.

Основи дорожніх знаків виготовляються з оцинкованої сталі, краї для зміцнення конструкції мають подвійний загин по периметру, а зворотний бік вкритий антикорозійною фарбою сірого кольору для подовження терміну експлуатації.