На дорозі «Сєвєродонецьк-Новоайдар» влаштовано верхній шар дорожнього покриття

На одній з пріоритетних доріг президентської програми «Велике будівництво» – Т-13-06 «Сєвєродонецьк – Новоайдар» – цього тижня завершено влаштування фінішного шару покриття.

Як і було заплановано графіком робіт, влаштування верхнього шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону на основному проїзді майже 40-кілометрової ділянки наші асфальтні бригади завершили всередині липня.

Відтак відучора стартували роботи з облаштування та благоустрою дороги. Наразі асфальтуємо з’їзди та примикання. Також виконуємо роботи з влаштування водовідвідних прикрайкових лотків, встановлення бортових каменів, досипання та укріплення узбіч. Завершальним етапом відновлення дороги будуть роботи з встановлення нових дорожніх знаків, сигнальних стовпчиків, бар’єрного огородження, а також нанесення дорожньої розмітки.

Відтак наприкінці літа майже 40-кілометрова ділянка траси Т-13-06 “Сєвєродонецьк – Новоайдар” буде здана в експлуатацію, а жителі прифронтових територій Луганської області отримають комфортний та безпечний напрямок від Станиці Луганської до Сєвєродонецька.

Відновлення траси Т-13-06 черговий раз підтверджує спроможність «Автомагістраль-Південь» високоякісного виконання робіт у стислі терміни в будь-якому регіоні країни.
Будуємо Україну разом!