Делегація нашої компанії бере участь в Abu Dhabi World Road Congress

Делегація нашої компанії бере участь в Abu Dhabi World Road Congress – провідній світовій платформі для презентації результатів досліджень у галузі технологій, пов’язаних із будівництвом дорожніх інфраструктурних об’єктів. Захід також є ще й дискусійною платформою і майданчиком для тренінгів та навчання. Гасло конгресу – «Поєднуючи культури, включаючи економіки».
26-й Всесвітній дорожній конгрес проходить під патронатом принца-наслідника Абу-Дабі шейха Хамеда бен Заїда Аль Нахайяна. На конгресі понад 4000 делегатів представляють близько 120 країн, його відвідали 40 міністрів інфраструктури. Організатор конгресу – Всесвітня дорожня асоціація (PIARC). Як зазначив її президент Клод Ван Рутен, дорожня інфраструктура в усьому світі зіштовхується з новими викликами. Аби відповісти на них, дорожні компанії повинні мати доступ до нових технологій та обмінюватися кращими практиками. На його думку, регулярні особисті зустрічі лідерів світової дорожньої індустрії, представників дослідницьких центрів і державних органів є найкращим способом обміну ідеями.
За словами генерального директора «Автомагістралі-Південь» Миколи Тимофеєва, Всесвітній дорожній конгрес в Абу-Дабі захоплює масштабом, кількістю інформації, різноманітністю робочих сесій і, безумовно, рівнем організації.