Цього тижня на проспекті Бандери вже почали влаштовувати нижній шар з асфальтобетонної суміші!

Роботи на об’єкті проходять швидкими темпами задля того, щоб скоріше відкрити рух по двом проїздам проспекту. Наші фахівці працюють цілодобово.
Роботи наразі тривають на відрізку смуги, що йде в напрямку вул. Олени Теліги (від розв’язки на вул. Героїв Сталінграда до вул. Йорданської). З 14 липня поточного року ми відфрезерували старе дорожнє покриття на першій ділянці дороги протяжністю 1 км, виправили існуючий профіль проїзду, частково відремонтували існуючу дощову каналізацію, замінили 62 опори освітлення та влаштували близько 15 тис м2 основи з ЩПС, укріпленої цементом. Вищезазначену ділянку в двох напрямках руху ми плануємо завершити до першої декади вересня.
За сприятливих погодних умов та належного рівня фінансування в поточному сезоні плануємо виконати весь об’єкт в нижньому та середньому шарах дорожнього одягу. Наступного року влаштуємо верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Довідково:
«Автомагістраль-Південь» відремонтує частину проспекту від вул. Олени Теліги до Північного мосту протяжністю 3,831 км. Усі роботи на об’єкті планують завершити до листопада 2020 року. Загальна вартість робіт – 590 млн.
Ми влаштуємо близько 155 тис. м2 нового дорожнього одягу, побудуємо 4 км велодоріжок з кожної сторони руху, встановимо нові опори освітлення.
Крім того, наші спеціалісти влаштують близько 34 тис. м2 тротуарів із фігурних елементів мостіння (ФЕМ) та 7 тис. 600 м2 технічних тротуарів з асфальтобетону, встановлять нове бар’єрне огородження, відремонтують дощову каналізацію, встановлять нову контактну мережу для безпечного та комфортного руху тролейбусів, замінять стару систему засобів організації дорожнього руху та проведуть заходи із благоустрою території.