«Автомагістраль-Південь» узяла участь у ключовій авіа-події України – «Аероконгресі 2018»

Зустріч топ-менеджерів аеропортів та авіакомпаній

Сьогодні в Одесі урочисто відкрили «Аероконгрес 2018» – щорічну спеціалізовану зустріч топ-менеджерів аеропортів та авіакомпаній, провідних фахівців галузі, представників держструктур та постачальників обладнання для авіаційної індустрії. Наша компанія узяла безпосередню участь в аерофорумі.

Під час конгресу учасники обговорили перспективи розвитку авіа-галузі, залучення інвестицій у сектор та стратегії довготермінового розвитку транспорту та аеропортів.

У рамках «Аероконгресу 2018» Міжнародна Рада Аеропортів Європи (АCI Europe) презентувала нормативно-правову базу авіагалузі та перспективи розвитку європейських аеропортів.

Окремою темою заходу стало обговорення потенціалу авіаперевезень з регіональних аеропортів України, а також стан туристичної та готельної індустрії, який є запорукою збільшення авіаперевезень у регіонах.

Нагадаємо, «Автомагістраль-Південь» споруджує нову злітно-посадкову смугу міжнародного аеропорту «Одеса». Бездоганна репутація нашої компанії «Автомагістраль-Південь», її технічні можливості, значний досвід будівництва та ремонту доріг – гарантія того, що незабаром одеський аеропорт значно збільшить пасажиропотік і стане головним повітряно-транспортним вузлом півдня України.

Будівництво нової смуги дозволить приймати важкі авіалайнери, включаючи Boeing-767, оскільки несуча здатність смуги зросте майже у 2 рази. Також планується встановити світлосигнальне, радіонавігаційне та метеорологічне обладнання для сертифікації за категорією III (ІКАО) (наразі смуга сертифікована за категорією I).

Очікується, що в оновлений аеропорт «Одеса» можуть прийти такі міжнародні авіакомпанії-лоукостери, як WizzAir або RyanAir, а загальний пасажиропотік зросте вдвічі.

Приступаючи до реалізації проекту, наші спеціалісти встановили два потужні італійські бетонні заводи, які обслуговуватимуть об’єкт, та грунтозмішувач. Будівництво смуги планується завершити до кінця 2019 року.