“Автомагістраль-Південь” завершує основний комплекс запланованих робіт із реконструкції вул. Академіка Туполєва у Києві

“Автомагістраль-Південь” завершує основний комплекс запланованих робіт із реконструкції вул. Академіка Туполєва у Києві. Згідно з планом фінансування та графіку виконання робіт на 2019 рік, ми в повному обсязі провели розширення проїзної частини та влаштували дорожній одяг на рівні середнього шару асфальтобетонного покриття на всій протяжності ділянки.

Для належної організації дорожнього руху на ділянці незавершеного ремонту влаштовано тимчасову дорожню розмітку. Також цьогоріч буде встановлено пішохідне огородження та нові дорожні знаки.
Укладання верхнього шару покриття на основному проїзді заплановано в наступному році. Наразі наші бригади сконцентровані на влаштуванні асфальтобетонного покриття на примиканнях міжквартальних заїздів та велодоріжці, а також влаштуванні тротуарів із фігурних елементів мощення (ФЕМ).

На окрему увагу заслуговує творчий підхід до роботи наших спеціалістів, які, окрім звичного влаштування покриття із тротуарної плитки, майстерно створили два великих панно з національним візерунком. Одна “вишиванка” 9,2 на 10 метрів, інший орнамент значно більший – 12,4 на 25 метрів. Тож окрім задоволення комфортним та безпечним дорожнім рухом на відремонтованій ділянці, кияни та гості міста зможуть отримати додатково візуальну насолоду від результату нашої роботи.

Нагадаємо, загалом наша ділянка на вул. Академіка Туполєва складає майже 3,2 км – від проспекту Перемоги до вул. Стеценка (включно з кільцем на вул. Стеценка). Реконструкцію столичного автошляху ми розпочали в жовтні 2018 року.