«Автомагістраль-Південь» відремонтувала ділянку дороги по вулиці Шабській у місті Білгород-Дністровський протяжністю 912 м

Проектом передбачено капітальний ремонт вул. Шабської загальною протяжністю 1855 м. У 2018 році відремонтовано ділянку протяжністю 912 м. За короткий проміжок часу компанія виконала роботи з повної перебудови дороги, а саме: розібрано покриття та основу, влаштовано основу дорожнього одягу та укладено два шари покриття з гарячої щільної асфальтобетонної суміші, також встановлено 1940 м бортового каменю.

Складнощі робіт на об’єкті полягали в необхідності забезпечення водовідведення з проїзної частини за рахунок поздовжнього ухилу дороги та одностороннього ухилу проїзної частини у пониженому місці, а також наявності великої кількості люків мереж комунікацій.

Під час виконання робіт було задіяно понад 120 осіб та 60 одиниць техніки.

Вартість виконаних робіт складає понад 20 млн. грн.

У 2019 році, після затвердження плану фінансування, планується закінчити капітальний ремонт проїзної частини та тротуарів, встановити автопавільйони. Також після завершення робіт з ремонту дорожнього покриття будуть встановлені дорожні знаки та нанесена горизонтальна дорожня розмітка.

Порівняйте, як змінилася вулиця Шабська у Білгород-Дністровському.