«Автомагістраль-Південь» ремонтує ділянку дороги у найстарішому місті Львівщини – Судовій Вишні

«Автомагістраль-Південь» ремонтує ділянку дороги у найстарішому місті Львівщини – Судовій Вишні, заснованому 981 року. Ремонтні роботи на км 60+100 – км 61+640 дороги Р-40 «Рава-Руська-Яворів-Судова Вишня» наближаються до завершення: наші дорожні робітники влаштовують верхній шар асфальтобетонної суміші. Ще одну ділянку цієї дороги ми капітально відремонтували у 2016-2017 роках.
На об’єкті сьогодні задіяно 25 робітників та 16 одиниць дорожньо-будівельної техніки. На ділянці вже провели розпушення асфальтобетонного покриття товщиною в п’ять см, влаштували шар основи із ЩПС товщиною в 15 см, влаштували вирівнюючий шар із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші завтовшки 6 см. Верхній шар покриття, із щебеневого-мастикового асфальтобетону товщиною у 5 см, вже повністю влаштований на половині ділянки – на одній із двох смуг.
Після виконання робіт на основному проїзді почнемо укладати бруківку на тротуарі, укріплювати узбіччя та наносити дорожню розмітку.
Зараз ділянка дороги Р-40 відкрита для проїзду автотранспорту місцевих жителів і туристів, які подорожують до Судової Вишні, аби оглянути пам’ятки культурної спадщини ІХ-ХІІ ст.