«Автомагістраль-Південь» приділяє увагу не лише великим магістралям, але і локальним автотрасам, які забезпечують логістику в регіонах

Наразі ми завершуємо роботи на дорозі місцевого значення «Девладове-Веселе Поле». Найближчим часом здамо об’єкт в експлуатацію. Основні роботи на автошляху проводили минулого року, наша компанія зробила капітальний ремонт шести кілометрів дороги на замовлення департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Ремонт об’єкту

“Девладове-Веселе Поле” фінансується на 100%, робота виконана на 98%. Залишилось встановити знаки і зробити бар’єрне огородження”,  — розповідає інженер відділу технічного контролю компанії Артем Животов.

На Дніпропетровщині роботи тривають і на іншій дорозі місцевого значення –  “Олександрія-Тихий Став”. До кінця місяця об’єкт буде завершено відповідно до графіку виконання робіт. «Автомагістраль-Південь» облаштує з’їзди та примикання, майданчики для зупинок громадського транспорту, нанесе розмітку та встановить дорожні знаки.