«Автомагістраль-Південь» не тільки найкраще працює, але і найкраще веселиться і відпочиває!

Наша компанія працює по всій країні. Заводи, бази, об’єкти «Автомагістралі-Південь» розкидані у десятках регіонів. На жаль, нам усім нечасто вдається зібратися разом.

Тому на новорічний корпоратив ми постаралися зібрати всю НАШУ ВЕЛИКУ РОДИНУ. Весь цвіт нашої чудової команди, наших найкращих, найталановитіших, розумних і енергійних співробітників!

У році, що минає, наша компанія має всі підстави пишатися своїми здобутками. Рекордне зростання виробництва, нові заводи, нова техніка, нові напрямки бізнесу! Ми стали визнаним лідером і трендсеттером – галузь рівняється на приклад і досвід «Автомагістралі-Південь». У нас найбільш потужний кадровий потенціал на ринку, ми впевнено дивимося в майбутнє і готові до нових перемог!

Наше корпоративне свято стало чудовою нагодою підбити підсумки конкурсу «Кращий лінійний керівник». Ми проводили його майже півроку, співробітники прес-служби об’їздили десятки регіонів, взяли інтерв’ю у більшості наших бригадирів. Відеорозповіді викладали на сторінці у фейсбуці, щоби кожен міг проголосувати за найкращого керівника.

Отже, перше місце і новенький iPhone X виборов Ігор Горбач.

Друге місце та Apple iPad 2018 року у Микити Кошкальди.

Третє місце та смарт-годинник Samsung Gear S3 отримав Василь Олександренко.

Вітаємо! Хлопці, так тримати! Ми вами пишаємося!

Подарунки на цьому не закінчилися – їх було багато. Найщасливішим гостям свята випала путівка до Єгипту на двох.

Складно передати атмосферу свята словами. Вона була воістину приголомшливою – веселою, щирою, зворушливою і водночас надзвичайно запальною. Свого часу власники і топ-менеджмент «Автомагістралі-Південь» зробили ставку на молодь, і сьогодні велику частину керівних посад на найбільш важливих напрямках займають дуже обдаровані молоді хлопці. Своєю енергією, ентузіазмом, бажанням зростати, удосконалюватися, бути кращими – саме вони задають загальний тон у компанії. Тож не дивно, що «Автомагістраль-Південь» не тільки найкраще працює, але і найкраще веселиться і відпочиває!!!