Знайомтеся – Ігор Горбач, переможець цьогорічного конкурсу «Найкращий лінійний майстер» «Автомагістралі-Південь»!

Ігор Горбач став частиною нашої великої родини у 2016 році. Виріс із посади майстра до прораба. Цьогоріч встиг попрацювати на дев’яти об’єктах у шести областях, куди його відряджали як найбільш досвідченого фахівця. Ігоря Горбача знає вся команда «Автомагістралі-Південь», і його нагородження супроводжувалося гучними оваціями: перемога – заслужена!

Ігор родом з Волині. Разом із дружиною у місті виховує двох діток. Родина мешкає у селі Прилісне Маневицького району.

«Син народився торік у серпні, коли ремонтували ділянку дороги «Львів-Тернопіль, – розповідає Ігор Горбач. –  Соціальні гарантії від компанії дозволяють планувати майбутнє для себе і для своїх родин. Працюючи у компанії, ти відчуваєш себе справді захищеним. Заробітна плата конкурентна, а якщо раптом трапилися якісь непередбачувані обставини, кожен завжди може звернутися за матеріальною допомогою до керівництва або взяти безвідсотковий кредит. І наші рідні цінують цю турботу».

У дорожньо-будівельній галузі Ігор Горбач працює понад 10 років. Дорожній справі навчався у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури, яку закінчив 2012 року. За першою освітою – містобудівник.

«Після навчання два роки працював майстром у Молдові, а після повернення на Батьківщину прийшов в «Автомагістраль-Південь». Одразу потрапив на великий семінар для лінійних майстрів, який проводила компанія. На семінарі навчився багато чому новому. Компанія створює можливості для професійного зростання. Це і навчання на своїх потужностях, у наших майстрів, і стажування закордоном у найкращих світових фахівців. До нас також приїжджають викладачі провідних українських дорожньо-будівельних вищих навчальних закладів, які читають нам лекції, що для практиків не зайве. Наші працівники мають бажання навчатися, підвищувати свою кваліфікацію, тому добре підготовлені та досвідчені».

Ігор Горбач каже, що в стосунках зі співробітниками компанії цінує довіру та взаємну підтримку: «Якщо комусь потрібно поїхати по справах додому, завжди знайдеться той, хто його замінить, скерує дії бригади, поки майстер у від’їзді.

Багато хто з моїх колег рекомендує “Автомагістраль-Південь” своїм знайомим, приносить їм оголошення про набір нових працівників, запрошує родичів на роботу. В одній з моїх бригад дорожнім робітником працює брат дружини. Я також запрошую своїх друзів до нашої великої команди. У Західній Україні майстром працює мій добрий знайомий, якого я запросив працювати в “Автомагістраль-Південь”, щойно він повернувся з АТО. Бо ми в «Автомагістралі-Південь» фактично як одна сім’я – разом долаємо труднощі та виклики і разом святкуємо наші перемоги».