За минулий тиждень «Автомагістраль-Південь» збільшила кількість людей та техніки, задіяних на ремонті траси Н-08 «Запоріжжя-Маріуполь», в п’ять разів!

Минулого тижня в Офісі Президента відбулась нарада з підрядниками, присвячена конкретним крокам із завершення ремонту траси Н-08. На нараду був запрошений генеральний директор нашої компанії Микола Тимофеєв. За підсумками наради перед нами поставлене завдання додатково відновити 47 км. траси. до 10 жовтня 2019 року.

Отже, масштабна мобілізація почалась! За минулий тиждень «Автомагістраль-Південь» збільшила кількість людей та техніки, задіяних на ремонті траси Н-08 «Запоріжжя-Маріуполь», в п’ять разів! На ділянках працюють 150 одиниць техніки та 300 співробітників.
За кілька днів бригади перейдуть на двозмінний режим роботи, тобто відновлення автотраси буде відбуватись майже цілодобово.

Основні роботи минулого тижня тривали на двох відрізках Н-08. За цей тиждень було відфрезеровано 7 км старого асфальтобетонного покриття біля міста Оріхів ( км 548+108 – км 573+089). Влаштовано 5,5 км вирівнюючого і 3 км верхнього шарів АБС.

Біля смт Розівка (км 647+089 – км 667+089) наші фахівці відфрезерували 3,5 км старого асфальтобетону і влаштували шар ЩПС під регенерацію на 2 км автошляху.
Паралельно на цих ділянках споруджували супутню інфраструктуру (автобусні зупинки, заїзні кишені), тротуари та з’їзди.