Володимир Зеленський сьогодні відвідав відремонтовану “дорогу життя” – трасу Н-08 “Запоріжжя-Маріуполь”

Володимир Зеленський сьогодні відвідав відремонтовану “дорогу життя” – трасу Н-08 “Запоріжжя-Маріуполь”. Глава держави високо оцінив якість автошляху та подякував усім, хто допоміг реалізувати цей проект у найшвидший термін.

«Ми вдячні всім, зокрема робітникам, які встигли побудувати дорогу у ті строки, які ми вказали. За три місяці побудовано близько 130 км. Уся дорога – 200 кілометрів. 70 кілометрів цієї дороги будували три роки, а зараз за три місяці побудували 130 кілометрів дуже важливої для нашої країни траси “Запоріжжя-Маріуполь”. Якщо ми будемо так будувати у країні, то за чотири з половиною роки зможемо побудувати найважливіші траси. Ми об’єднаємо країну — не тільки людей, але й інфраструктуру», — заявив президент.

Ми пишаємось тим, що більшу частину автошляху Н-08 відремонтувала саме наша компанія. “Автомагістраль-Південь” наприкінці вересня достроково виконала основний комплекс робіт із відновлення 58,6 км траси. Для того, щоби виконати завдання президента та завершити ремонт до 10 жовтня, ми мобілізували 450 робітників та 250 одиниць техніки, які працювали у дві зміни, тобто майже цілодобово.

«Ремонт Н-08 став іще однією візитівкою «Автомагістраль-Південь». Проект продемонстрував, що компанія має дійсно величезний потенціал – ефективну команду, висококласних фахівців, потужну виробничу базу та великий парк сучасної техніки. Ми готові брати на себе відповідальність за найбільш масштабні та важливі для країни проекти», – зазначив генеральний директор нашої компанії Микола Тимофеєв.