В офісі «Автомагістралі-Південь» відбулась нарада топ-менеджменту нашої компанії та регіональних керівників, де визначено стратегію на цей рік

Нові заводи та виробничі бази, понад 150 одиниць нової техніки та значне збільшення чисельності працівників: в офісі «Автомагістралі-Південь» відбулась нарада топ-менеджменту нашої компанії та регіональних керівників, де визначено стратегію на цей рік.

Основні складові плану розвитку «Автомагістраль-Південь-2020»:

1. Значне збільшення парку техніки: цьогорічне поповнення – понад 150 додаткових одиниць дорожньо-будівельної техніки. Варто відзначити три нові потужні асфальтоукладальні комплекси з набором дорожніх котків. Зокрема, ми ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ почнемо застосовувати котки з інтелектуальною системою ущільнення Asphalt Manager. Роботи з ущільнення зможуть відбуватись в автоматичному режимі та з 100% якості та ефективності. Компанія закупила вісім таких суперкотків, яких іще не має жоден інший підрядник на українському ринку!

2. Планується оновити асфальтобетонні заводи компанії вітчизняного виробництва, які працюють уже тривалий час. Зокрема, модернізуємо завод у Дніпропетровській області.

3. Окрім оновлення існуючих баз, для розширення та збільшення виробничих потужностей компанії також передбачаються значні інвестиції на придбання нових сучасних високопродуктивних заводів італійського виробника Marini.

4. Рухаємось до автоматизації не лише виробництва, але й усіх виробничих процесів. Переходимо до масового використання gps-технологій та систем автоматизованого управління технікою при виконані дорожньо-будівельних робіт.

5. Суттєво збільшуємо чисельність працівників компанії. Запрошуємо до нашої команди більше сотні інженерно-технічних співробітників. Розширюємо штат механізаторів, водіїв та робітників.

Цьогорічні плани дуже амбітні та беззаперечно вимагають продовження кількісного та якісного зростання компанії!