У першій декаді квітня наша компанія приступає до реалізації першого закордонного проекту – ремонту траси М3 Кишинів—Джурджулешти у Молдові!

Цього тижня генеральний директор «Автомагістралі-Південь» Микола Тимофєєв відвідав Кишинів, узявши участь у обочій нараді міністерства інфраструктури з нагоди старту сезону ремонту і будівництва доріг.
Під час наради міністр інфраструктури Молдови Кирило Габуріч запевнив, що держава забезпечила максимальний режим сприяння дорожнім будівельникам. Необхідне фінансування виділено, затримок із оплатою виконаних робіт не буде. Міністерство обіцяє спростити низку бюрократичних процедур, які можуть негативно позначитися на графіку реалізації проекту.
Кирило Габуріч відзначив високу готовність нашої компанії до старту проекту. Мобілізація виробничих потужностей і техніки успішно проведена.
У перших числах наступного місяця стартують роботи на лінійних ділянках: наші бригади розпочнуть земляні роботи, облаштують пішохідні переходи, встановлять бордюрні камені.
Упевнені, що молдавський проект стане візитною карткою «Автомагістралі-Південь» на міжнародному рівні. Його успішне завершення відкриє нашій компанії дорогу до інших великих проектів у сусідніх країнах.