У Харківській області встановлено абсолютний рекорд відновлення автодоріг

Відеорозповідь про результати дорожньо-будівельних робіт у десятьох областях України, в яких працює компанія «Автомагістраль-Південь», продовжуємо на автошляхах Харківщини. Саме у цьому регіоні 2020 року ми встановили абсолютний рекорд відновлення автодоріг – понад 250 км.
Основними проєктами компанії у Харківській області в сезоні 2020 стали завершення відновлення окремих ділянок доріг Р-51 «Мерефа-Лозова-Павлоград», Н-26 «Чугуїв-Мілове», а також поточний середній ремонт дороги М-03 «Київ-Харків-Довжанський».
Також силами «Автомагістралі-Південь» відремонтовано 18-кілометрову ділянку важливого для регіону шляху Т-21-11 «Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук».

Вийти на рекордні показники відновлення автодоріг дозволила злагоджена робота усіх підрозділів компанії у цілодобовому режимі. Кількість працівників, залучених до роботи на об’єктах у Харківській області, у 2020 році зросла до 300 осіб, а кількість дорожньо-будівельної техніки перевищила 200 одиниць.

Виробництво щебенево-піщаних та асфальтобетонних сумішей для проведення ремонтних робіт забезпечили дві промислові бази у селищі Шевченкове та місті Дергачі. Тут діють асфальтобетонний завод AMMANN Global 160 Quick продуктивністю 160 т/год, установка для приготування холодних сумішей продуктивністю 400 т/год та найбільший в Україні асфальтобетонний завод MARINI TOP TOWER 4000 продуктивністю 320 т/год.
Окрім відновлення доріг, на Харківщині наша компанія також забезпечує всесезонне утримання понад 250 км доріг державного значення.
За майже 10 років роботи у Харківській області «Автомагістраль-Південь» зарекомендувала себе як надійний підрядник, який відновив сотні кілометрів автодоріг і може впоратися із завданням будь-якої складності.