У 2020 році наша компанія планує значно наростити свої виробничі потужності. Ми монтуємо нові заводи і модернізуємо діючі

У 2020 році наша компанія планує значно наростити свої виробничі потужності. Ми монтуємо нові заводи і модернізуємо діючі.

Так, на виробничій базі в селі Слов’янка Дніпропетровської області, де розміщується АБЗ «Кредмаш» 2003 року випуску, проводиться суттєва модернізація виробництва.

У січні ми провели демонтаж старого устаткування. Весь лютий проводили роботи з підготовки основи, а з 10 березня розпочали монтаж нового обладнання. Введення в експлуатацію нового заводу потужністю 160 т/год. заплановано на початок квітня.

За словами Володимира Шаргу – керівника виробництва компанії, новий завод «Кредмаш»  буде менш енергозатратним, з сучасним компонуванням обладнання. А також з набагато ефективнішою системою пиловловлювання.

Завдяки баштовому компонуванню обладнання вдалося вивільнити додаткові площі під зберігання інертних матеріалів. Нова установка замість водного пилоочисного обладнання оснащена сучасними німецькими рукавними фільтрами NOMEX. З’явилася можливість зберігати пил в силосі для подальшого використання. Таке рішення забезпечує практично безвідходне виробництво.

Новий завод має рівень автоматизації та електронної «начинки», як у зарубіжних аналогів. А найбільша перевага оснащення «Кредмаш» полягає в можливості отримання необхідних запчастин і комплектуючих у найкоротші терміни для позапланового ремонту та обслуговування.