Спортивна команда «Автомагістраль-Південь»пробігла трасою здоров’я в Одесі під час Другого благодійного забігу

У суботу 21 вересня сотні спортсменів пробігли трасою здоров’я в Одесі під час Другого благодійного забігу, організованого Міжнародним фондом «Лучики счастья».

«Автомагістраль-Південь» виступила одним зі спонсорів заходу, а наша спортивна команда взяла участь у забігах на дистанції 2, 5 та 10 кілометрів. До змагань долучилися й діти. Наймолодшим учасникам потрібно було пробігти дистанцію 1 км.

Організатори забігу мають шляхетну мету – зібрати кошти на обладнання інфузомат для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні. Інфузійна система забезпечить високоточне введення медичних препаратів дітям із вродженими вадами серця. Щоби придбати та встановити таке обладнання в дитячій лікарні, потрібно 500 тисяч грн. Наша компанія також зробила грошовий внесок, тому сподіваємось, що нове медичне обладнання невдовзі допомагатиме рятувати дитячі життя.
Одесити активно підтримали захід. Загалом зареєструвалися понад 400 учасників, тому здобути перемогу було нелегко. Наша спортивна команда виступила гідно. Зокрема, начальник відділу кадрів Ольга Петровська посіла 3-тє місце у забігу на дистанції 2 км.

Спеціальні призи від «Автомагістралі-Південь» отримали переможці забігів на всіх дистанціях, а також школярі зі школи-інтернату для дітей із вадами слуху, які пробігли дитячу дистанцію.