Підсумки першого півріччя: 600 кілометрів доріг і перший мільйон тонн асфальтобетону!

За підсумками перших шести місяців 2020 року «Автомагістраль-Південь»  вийшла на справді рекордні за всю історію обсяги!

Роботи киплять на понад 40 об’єктах у 10 регіонах України (Львівська, Волинська, Київська, Одеська, Дніпропетровська, Запорізька, Сумська, Харківська, Донецька, Луганська області).

Загальна протяжність реалізованих об’єктів становить понад 600 км! Роботи виконуються з випередженням планових графіків!

Уже готуються до введення в експлуатацію понад 20 км ділянок автодоріг Н-31 і Р-33. Також на фінішний етап вийшли ремонтні роботи на об’єктах:
Н-30 «Василівка-Бердянськ», Запорізька обл.;
Н-26 «Чугуїв-Мілове», Харківська обл.;
Р-51 «Мерефа-Лозова-Павлоград», Харківська обл.;
Р-15 «Ковель-В.-Волинський-Червоноград-Жовква», Волинська обл.;
Т-14-02 «Східниця-Пісочна», Львівська обл.;
Т-13-06 «Сєвєродонецьк-Новоайдар», Луганська обл.

І ми не зупиняємося на досягнутому – успішно продовжуємо боротися за нові об’єкти!

На кінець минулого місяця вироблено понад 880 тис. т асфальтобетонних сумішей і 410 тис. т сумішей, оброблених цементом. До середини липня плануємо відзначати перший мільйон тонн асфальтобетону цього року!

Нагадаємо, що за весь рекордний для компанії 2018 рік загалом було відремонтовано та побудовано близько 500 км доріг. Але за два роки компанія виробила значні інвестиції в модернізацію та розвиток виробничих потужностей.

Фундамент нинішніх перемог – всеукраїнська мережа з 18 сучасних виробничих баз (14 асфальтобетонних заводів; 7 змішувальних установок з приготування щебеневих сумішей, оброблених цементом), понад 1500 одиниць техніки і команда з 3500 співробітників.

Тому до кінця сезону-2020 плануємо вийти на новий рекорд – 1000 км доріг!