Перший етап капітального ремонту проспекту Степана Бандери у Києві завершено!

Найбільш складна ділянка капітального ремонту проспекту Степана Бандери у Києві – від Північного мосту до Оболонського проспекту – вже готова до експлуатації.
Наразі, згідно із затвердженим замовником графіком виконання робіт, на відрізку протяжністю 2,4 км повністю оновили дорожнє покриття основного проїзду. Перед тим було виконано комплекс робіт з перевлаштування дощової каналізації та прокладання резервних кабельних каналів.
Влаштування нового дорожнього одягу передбачало кілька етапів робіт у стислі терміни: відновлення профілю основи дорожнього одягу з додаванням нового матеріалу з подальшим армуванням георешіткою; влаштування шару основи зі щебенево-піщаної суміші С-7, укріпленої цементом; влаштування трьох шарів покриття: нижнього – з крупнозернистої пористої асфальтобетонної суміші, середнього – з крупнозернистої щільної на модифікованому бітумі та верхнього – зі ЩМА.
Дотриматись стислих термінів виконання робіт вдалось досягти завдяки злагодженій роботі колективу та високій кваліфікації робітників. Для виконання робіт на об’єкті залучено понад 50 одиниць техніки та 100 співробітників.
Ремонті роботи тривали у цілодобовому режимі. Окрім відновлення дорожнього покриття основного проїзду, ми  облаштували з’їзди, тротуари та велодоріжки, встановили бар’єрне огородження парапетного типу Vario-guard, оновили системи освітлення проспекту, а також нанесли дорожню розмітку.
На початку жовтня плануємо вже розпочати другий етап капітального ремонту проспекту Степана Бандери – на ділянці від Оболонського проспекту до вул. Олени Теліги завдовжки близько 1,6 км.
Капітальний ремонт проспекту Степана Бандери у Києві від Північного мосту до вул. Олени Теліги протяжністю майже 4 км виконуємо з 2019 року.
Ця частина столичної транспортної інфраструктури капітально не ремонтувалася вже понад 40 років.