П’ять лікарень у Донецькій області отримали допомогу від “Автомагістралі-Південь

Ми продовжуємо підтримувати медиків, що борються за життя хворих на COVID-19 в усіх регіонах, де виконуємо ремонт та будівництво автодоріг.
Минулого тижня кілька тисяч комплектів захисного одягу багаторазового використання передали медпрацівникам лікувальних закладів, розташованих на підконтрольних територіях у Донецькій області.
Захисні костюми отримали медики центральних міських лікарень Красногорівки, Мар’їнки, Селидового, Слов’янська та онкологічного диспансеру в Маріуполі.
«Ця допомога дуже вчасна, зросла кількість випадків важких пневмоній, збільшується число хворих на COVID-19, і всіх недужих везуть у наш опорний заклад, – розповіла Ніна Поречна, головний лікар Селидівської центральної міськлікарні. – Захисні костюми потрібні і лікарям стаціонару, і медикам мобільних бригад, які виїжджають до пацієнтів для проведення ПРЛ-тестування. Ми вдячні компанії «Автомагістраль-Південь» за надану допомогу».
Лікувальне обладнання та засоби захисту від «Автомагістралі-Південь» медики отримують із початку квітня 2020 року. Десятки апаратів штучної вентиляції легень, пульсоксиметрів, мультипараметрових моніторів пацієнта, медичних відсмоктувачів, одно- та двошприцевих насосів та іншу медапаратуру, захисні комбінезони, окуляри, медичні рукавички, респіратори отримали лікарні у Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Одеській областях.
Ми налаштовані і надалі допомагати медичним закладам, аби вирішити проблему дефіциту медичного обладнання, необхідного для рятування життя людей.