Найкращий професійно-технічний коледж країни – Барський коледж транспорту та будівництва – святкує 50-річний ювілей.

Найкращий професійно-технічний коледж країни – Барський коледж транспорту та будівництва – святкує 50-річний ювілей.

Для нашої компанії це теж велике свято, адже ми давно співпрацюємо з цим навчальним закладом, підтримуємо його та робимо все, аби якомога більше випускників шкіл обирали саме його для старту своєї кар’єри.
Оскільки привід дуже серйозний і врочистий, то і подарунок повинен відповідати моменту. Тому “Автомагістраль-Південь” презентувала Барському коледжу сучасний грейдер для навчання молодих спеціалістів. Відтепер майбутні автодорожники зможуть вдосконалювати свою майстерність просто на території власного навчального закладу.

Цей подарунок став логічним продовженням п’ятирічної співпраці та міцної дружби “Автомагістралі-Південь” та Барського коледжу. Ми всебічно підтримуємо і коледж, і його незмінного директора Йосипа Кібітлевського. Зокрема, привозимо сюди школярів випускних класів, щоби вони познайомилися з навчальним закладом, його студентами та викладачами. Як показує практика, після знайомства з коледжем у школярів загоряються очі, і частина з них обов’язково приймає рішення пов’язати свою долю з автодорожньою сферою. І ми можемо бути впевненими: Барський коледж отримає вправних студентів, які прагнуть учитися і в майбутньому стануть найкращими дорожньо-будівельними спеціалістами.

Під час святкування ювілею директор Барського коледжу Йосип Кібітлевський відзначив, що наша компанія є потужним і постійним партнером.

“Автомагістраль-Південь” багато років підтримує наш коледж. Компанія виділяє нам кошти на ремонти, закладає преміальний фонд для студентів та викладачів. Забезпечує сучасним навчальним устаткуванням. Я знаю, що за потреби можу до вас звернутись – і мені не відмовлять”, – сказав Йосип Кібітлевський.

За словами директора, найціннішим внеском у навчання є практика, під час якої студенти зможуть працювати з дорожньо-будівельним обладнанням.

“Після практики вони повертаються зовсім іншими людьми. З ними стає дуже цікаво розмовляти! У багатьох моментах вони вже сприймають себе партнерами у навчанні, на рівних — люблять дискутувати, вже мають свою позицію. В “Автомагістралі-Південь” практика найсучаснішого рівня. Це те, про що ще недавно ми могли лише мріяти”, – зазначив Йосип Кібітлевський.

Директор наголосив, що отриманий від компанії подарунок стане додатковим засобом для підвищення кваліфікації учнів коледжу. Адже мати можливість практикуватися, не виїжджаючи за межі навчального закладу – це велика перевага.
«Автомагістраль-Південь» бажає Барському коледжу процвітання ще багато-багато років. Нехай слава про фахівців, яких він випускає, гримить на всю Україну, а блискучі результати їхньої роботи може побачити кожен, хто їздить нашими дорогами!