На трасі М-03 поблизу Ізюма влаштовуємо верхній шар дорожнього покриття

На Харківщині активними темпами ведуться роботи з поточного середнього ремонту автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці км 516+200 – км 646+200, які було розпочато в 2017 році.

Фінансові можливості замовника з того часу дозволили виконати фрезерування зношеного дорожнього покриття та
влаштувати вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону на загальній протяжності ділянок дороги понад 90 км та лише часткове влаштування верхнього шару покриття.

Наразі здійснюємо завершальний етап асфальтобетонних робіт, який виконуємо двома асфальтоукладальними бригадами, що влаштовують верхній шар покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону товщиною 5 см.

Дорожньо-ремонтні роботи проводимо з 630-го кілометра автодороги М-03 у напрямку Чугуєва.

До виконання робіт залучено понад 70 працівників та 50 одиниць техніки.

Під час виконання робіт рух транспорту організовано однією половиною проїзної частини у реверсному режимі. Тому перепрошуємо за тимчасові незручності та просимо учасників дорожнього руху звертати увагу на встановлені тимчасові дорожні знаки, дотримуватись правил дорожнього руху та вказівок регулювальників.

До кінця 2020 року на ділянці км 516+200 – км 646+200 автодороги М-03 заплановано завершити весь комплекс робіт із поточного середнього ремонту, який, окрім влаштування верхнього шару покриття, передбачає також облаштування узбіч, примикань та автобусних зупинок, встановлення нових дорожніх знаків, сигнальних стовпчиків та бар’єрного огородження, а також нанесення дорожньої розмітки.