На Одещині завершено капітальний ремонт траси Р-33

Ділянка капітального ремонту дороги Р-33 “Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка” км 378 – км 386 готова до здачі в експлуатацію.

Нещодавно на відрізку капремонту автошляху між селами Степанівка та Розалівка дорожні бригади «Автомагістраль-Південь» закінчили нанесення дорожньої розмітки, встановлення нових дорожніх знаків, провели укріплення труб водовідведення, облаштування зупинок громадського транспорту та пішохідних доріжок у межах населених пунктів.

Нагадаємо, що траса Р-33 поєднує Вінницьку та Одеську області. На Одещині вона проходить уздовж кордону з Молдовою та закінчується поблизу контрольно-пропускного пункту «Кучурган». Капітальний ремонт ділянки траси Р-33 ми розпочали в минулому році. На всій протяжності відрізку капітального ремонту дороги було відновлено зруйноване покриття з влаштуванням нової посиленої дорожньої конструкції: дренуючий шар, двошарову основу із верхнім шаром із щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, нижній шар покриття з крупнозернистого щільного асфальтобетону та верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Відтак «Автомагістраль-Південь» створила справді комфортні та безпечні умови для учасників дорожнього руху та місцевих мешканців.