Ми продовжуємо реалізацію заявлених на початку року планів – розширюємо географію роботи компанії

Розширення географії роботи компанії – один із пріоритетів 2020 року. Незважаючи на всі складнощі в економіці України, ми продовжуємо реалізацію заявлених на початку року планів.

Одна з основних складових нашої стратегії-2020 – це нові асфальтобетонні заводи. Для реалізації нових проєктів у регіонах, які не покриваються мережею заводів, ми відкриваємо нові виробництва.

Сумщина – один зі стратегічних для нас регіонів, де 2017 року компанія розпочала виконання дорожніх проєктів та створила власну виробничу базу з асфальтобетонним виробництвом. У поточному році задля забезпечення асфальтобетонною продукцією об’єктів центральної та південної частини Сумської області вирішено відкрити ще один АБЗ. Новий завод забезпечуватиме асфальтобетонною сумішшю насамперед проєкти ремонту траси Н-07 “Київ-Суми-Юнаківка”.

Нове асфальтобетонне виробництво організоване у смт Степанівка. Це найсучасніший завод Marini TopTower  3000 продуктивністю 240 т асфальтобетонної суміші на годину. Обладнання має високий ступінь автоматизації виробничих процесів та відповідає найжорсткішим європейським екологічним стандартам: сучасні очисні споруди відфільтровують 99,8% усіх викидів виробництва.

Новостворена виробнича база має територію площею 3,5 га для зберігання інертних матеріалів та бітумосховище на 700 т. Це дозволить забезпечити належну та безперебійну роботу АБЗ протягом дорожньо-будівельного сезону. Крім того, виробничу базу також оснастять повноцінною випробувальною лабораторією для контролю якості матеріалів та продукції.

Наразі тривають монтаж асфальтобетонного обладнання та благоустрій території виробничої бази. До робіт задіяно понад 20 працівників та 10 одиниць техніки “Автомагістралі-Південь”. Виробничу базу в смт Степанівка плануємо запустити на початку квітня.