Максим Сібіберт: «Керую наймасштабнішим проєктом компанії з поточного середнього ремонту доріг у Дніпропетровській області – відновленням автотраси М-04»

Триває наш корпоративний конкурс «Є рекорд!», у якому відзначаємо трудові звершення співробітників «Автомагістралі-Південь» рекордного для компанії 2020 року.
Сьогодні представляємо вам ще одного рекордсмена – Максима Сібіберта, керівника проєкту відновленням автотраси М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» у Дніпропетровській області.
Кар’єру в «Автомагістралі-Південь» Максим розпочав 2013 року, коли паралельно з навчанням в університеті працював слюсарем. Згодом завдяки проявленій ініціативі та самовіддачі був переведений на посаду майстра, і в цьому амплуа брав участь у поточних ремонтах доріг Н-26 «Чугуїв-Мілове», Р-46 «Харків-Охтирка», Н-08 «Запоріжжя-Маріуполь», проспекту Дружби народів у Києві. А коли у 2018 році компанія почала експлуатаційне утримання автотраси М-05 «Київ-Одеса», виявив бажання працювати на цьому об’єкті, щоби набути досвіду.
«Вирішив подивитися, як відбувається експлуатаційне утримання доріг і навчитися безпосередньо від людей, які мають великий досвід у цій справі. Навчання тривало чотири місяці у цілодобовому режимі. Цей досвід знадобився при створенні дорожньо-експлуатаційного управління, яке нині здійснює всесезонне утримання близько 3200 км всіх автодоріг у Дніпропетровській області та автотрас М-29 і М-18 – у Харківській», – розповідає Максим Сібіберт.
Дорожньо-експлуатаційне управління у Дніпропетровській області є одним із наймолодших підрозділів «Автомагістралі-Південь». Починалося воно з самого Максима та його службового автомобіля. А нині підрозділ утримання доріг налічує 180 працівників і 65 одиниць спецтехніки.
Проте не розбудова дорожньо-експлуатаційного управління, а нова посада і керівництво проєктом відновлення автотраси М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» стало для Максима Сібіберта особистим рекордом 2020 року.
«Можливість очолити проєкт була дуже бажаною і довгоочікуваною. Хотілося взяти участь у одному з масштабних інфраструктурних проєктів, що входить до програми президента «Велике будівництво». Відновлення автодороги М-04 – це найбільший в історії компанії проєкт із поточного середнього ремонту у Дніпропетровській області. У стислі терміни – до кінця року – треба відновити 45 км дороги першої категорії, що складає близько 1 млн квадратних метрів асфальтобетонного покриття, половину з яких – у верхньому шарі. Щоби виконати цей обсяг робіт, цілодобово на лінії працюють 175 висококваліфікованих працівників , у безперервному режимі працюють асфальтобетонні та грунтозмішувальна установка. Нашій команді вдалося мобілізувати дуже велику кількість техніки та працівників, налагодити безперебійну роботу всіх ланок і вийти на пікову продуктивність», – розповідає Максим Сібіберт.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки!
А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!