Є перший мільйон тонн асфальтобетону у 2020 році!

Асфальтобетонні заводи компанії виробили перший цьогорічний мільйон тонн асфальтобетонних сумішей!
«Наша компанія вперше вийшла на позначку 1 млн тонн асфальтобетону 2017 року. 2018-го ми збільшили виробництво до 1.4 млн тонн. Але це був результат за підсумками сезону. Цьогоріч компанія досягла мільйонної позначки вже на початку липня. Хоча пікові навантаження ще попереду: кількість об’єктів та обсяг робіт лише збільшується», – прокоментував подію генеральний директор нашої компанії Микола Тимофеєв.
Нинішні рекорди для компанії є прогнозованими.
“Ще на початку року була реалізована програма розширення та модернізації наших виробництв. Загальна потужність заводів збільшена до 4,5 млн тонн у рік. Для максимального завантаження деяких виробництв ми відпрацювали модель цілодобової роботи. І сьогодні вона успішно реалізована на низці найбільших об’єктів. Тобто, усі наші рекорди цілком планові та прогнозовані. А збільшення виробництва відбувається одночасно з посиленням системи контролю якості. Ми, як і раніше, гарантуємо найвищу якість нашої продукції та роботи, а також виконання всіх взятих на себе зобов’язань перед замовниками», – зазначив Микола Тимофеєв.
Кількість заводів «Автомагістралі-Південь» цього року була збільшена. Уже працюють 14 АБЗ. Щодоби вони виробляють понад 15 тис. тонн асфальтобетонних сумішей. Але говорити про максимальне навантаження ще дуже рано. Планується, що вже наступного місяця виробництво асфальтобетону зросте до 30 тис. тонн на добу!
Крім того, невдовзі компанія збирається відкрити ще два АБЗ!
Отже, другий мільйон тонн чекаємо на початку вересня!
Подвоєння обсягів виробництва відбудеться за рахунок влаштування асфальтобетону на трасах: Н-23 «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя», Н-11 «Дніпро–Миколаїв», Н-31 «Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка» у Дніпропетровській обл.;
М-03 «Київ-Харків-Довжанський» у Харківській обл.; Н-07 «Київ-Суми-Юнаківка» у Сумській обл.; М-18 «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» у Запорізькій обл.; Н-32 «Покровськ – Бахмут – Михайлівка» у Донецькій обл., а також на багатьох інших об’єктах, де нині працює компанія.
Роботи на всіх об’єктах компанії проводяться з випередженням графіку! Відкриття багатьох доріг планується раніше запланованих термінів!