Цього літа «Автомагістраль-Південь» відновлює соціальну програму з організації відпочинку дітей наших співробітників

Літо у розпалі, а це значить, що й дорожньо-будівельний сезон також! У нас багато роботи, проте дехто просто зобов’язаний відпочивати! Цього літа «Автомагістраль-Південь» відновлює соціальну програму з організації відпочинку дітей наших співробітників.
Сезон канікул на морі ми розпочали у середині червня – і він триває досі! Цьогоріч 54 дитини наших дорожніх будівельників відпочили у різні зміни в дитячому центрі «Чайка». Прямо зараз на березі моря відпочивають 27 дітей «автомагістралівців». Цей табір – затишне місце із власним пляжем розташоване у парковій зоні Одеси. Тож діти відпочивали у безпеці та комфорті.
Сумувати їм також не давали! Малеча розважалася, граючи в лазерні бої, кожного вечора відбувалися концерти та виступи, участь у яких брали й маленькі відпочивальники. Аніматори проводили для дітей різноманітні конкурси та знайомили з навколишнім світом. У центрі проходили тематичні дні, під час яких можна було дізнатися про життя в різних країнах: день Америки, день Індії та інші. У такі свята відпочивальники самостійно майстрували собі костюми та накладали грим.
Діти залишилися задоволені: чудово відпочили і готові виконати шкільне домашнє завдання на літо!
«Автомагістраль-Південь» продовжить цю практику наступного літа. Ну, а батьки відпочинуть взимку, у міжсезоння.