«Автомагістраль-Південь» у цілодобовому режимі стежить за станом доріг у найбільших регіонах країни

В Україну знову прийшли рясні снігопади, рвучкий вітер та ожеледиця. Служба експлуатаційного утримання автошляхів «Автомагістралі-Південь» вивела на автотраси у Київській, Одеській, Харківській та Дніпропетровській областях понад 100 одиниць снігоприбиральної спецтехніки та мобілізувала понад 275 співробітників.
Найбільше опадів у Київській області, де за добу випало 30 см снігу. Наша команда у цілодобовому режимі стежить за станом доріг Київщини та розчищає від снігу траси М-05 «Київ-Одеса» та М-03 «Київ-Харків-Довжанський».
Наші спеціалісти також працюють над усуненням ожеледиці на дорогах. Для цього за останню добу використали близько 4000 тонн фрикційних матеріалів.
У результаті оперативних дій усі автошляхи, експлуатаційне утримання яких здійснює «Автомагістраль-Південь», якісно оброблені й залишаються проїзними для автотранспорту.
Експлуатаційна служба компанії закликає водіїв найближчим часом утриматись від подорожей автомобілем. Це потрібно, аби спецтехніка безперешкодно завершила прибирання снігу.
Нагадаємо, «Автомагістраль-Південь» здійснює експлуатаційне утримання автодоріг у чотирьох областях. Зокрема, 234 км міжнародних трас М-05 «Київ-Одеса» та М-03 «Київ-Харків-Довжанський» у Київській області, 192 км автошляху М-05 – в Одеській та 265 км доріг М-29 «Харків-Перещепино» та М-18 «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» – у Харківській. Найбільшим регіоном експлуатаційного утримання автодоріг є Дніпропетровська область, де під нашою опікою перебувають усі дороги державного значення загальною протяжністю майже 3 тис. км.