«Автомагістраль-Південь» успішно реалізувала 19 проєктів у столиці

Основні роботи з реалізації інфраструктурних об’єктів у Київській області 2020 року «Автомагістраль-Південь» проводила у столиці. Які автошляхи Києва відремонтовано з європейською якістю – дивіться у нашому відеоогляді.
Серед завершених інфраструктурних проєктів помітне місце посідає капітальний ремонт вулиці Академіка Заболотного у Києві. Це одна з найбільш завантажених автотранспортом магістралей столиці. Роботи на ділянці протяжністю майже 3 км тривали з 2018 року.
Також у сезоні 2020 завершено проєкт реконструкції вулиці Академіка Туполєва загальною протяжністю 3,1 км.
Успішно виконані роботи на першій, найбільш складній ділянці капітального ремонту проспекту Степана Бандери – від Північного мосту до вул. Олени Теліги протяжністю майже 2,4 км. Другий етап виконання робіт стартував у торік жовтні, а вже цього року кияни зможуть користуватися повністю відремонтованим майже 4-кілометровим відрізком проспекту.
Компанія володіє п’ятирічним досвідом виконання дорожніх робіт за умови щільного трафіку автотранспорту. За цей час розроблено ефективний алгоритм організації ремонтних робіт на багатосмугових автошляхах, якими рухається не лише міський, але й транзитний транспорт. У результаті за п’ять останніх років «Автомагістраль-Південь» успішно реалізувала 19 проєктів у столиці.
Серед найбільш масштабних – капітальний ремонт бульвару Дружби Народів у 2017 році, виконаний у рекордно стислі терміни.
До робіт на об’єктах у Київській області торік було задіяно понад 200 працівників і 100 одиниць техніки. Асфальтобетонні суміші для об’єктів ремонту виготовлені на сучасному заводі MARINI TOP TOWER 3000 в селі Кобці неподалік Василькова. Продуктивність АБЗ становить 240 т/год.
У Київській області компанія стала одним із учасників реалізації проєкту Weight-in-Motion. Шість пунктів габаритно-вагового контролю, здатних зважувати автотранспорт без зупинки руху, встановлено на основних магістралях, які поєднують столицю з регіонами.
Київщина – одна з областей, у яких «Автомагістраль-Південь» здійснює всесезонне експлуатаційне утримання доріг. Компанія опікується мережею з 234 км автошляхів державного значення у режимі 24/7.