«Автомагістраль-Південь» створила окремий мостобудівний підрозділ

Наша компанія опановує нові ринки та напрями діяльності. Раніше для ремонту та реконструкції мостів, шляхопроводів, тунелів компанія часто використовувала субпідрядників. У результаті виникали запитання і щодо якості, і щодо термінів виконання робіт. Але проблема вирішена.
На початку дорожнього сезону «Автомагістраль-Південь» створила окремий мостобудівний підрозділ.
Наші мостобудівці одночасно реалізовують кілька проєктів у різних регіонах країни. На автошляху Т-14-25 «Миколаїв-Городок-Жовква-Кам’янка-Бузька-Бібрка» у Львівській області проводять демонтаж конструкцій невеликих залізобетонних мостів, які були зведені за типовим проєктом понад 60 років тому, та фактично «під ключ» будують споруди.
До загону, який мобілізований на Т-14-25, входять понад два десятків працівників. Він забезпечений усією необхідною технікою, починаючи з 50-тонного крану. Протягом цього сезону загін завершить ремонт двох мостів (одного 18 м довжиною, другого – близько 30 м).
У східних регіонах мостобудівний підрозділ розпочав роботу наприкінці травня цього року на будівництві траси Н-31 «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка». Наразі наші будівельники виконують кілька об’єктів.
Один із них – шляхопровід тунельного типу (4,5 м на 6 м) для пропуску сільськогосподарської техніки. Наші мостобудівці також розпочали підготовчі роботи до спорудження дворівневої транспортної розв’язки. Штат загону на трасі Н-31 налічує 50 працівників. Технікою він забезпечений повністю, зокрема, 60-тонним та 25-тонним автокранами.
Команду підрозділу формували дуже ретельно. Українські фахівці із будівництва мостів сьогодні часто працюють в Росії, Казахстані, Грузії. Отже, будівельників із досвідом, які можуть виконувати завдання будь-якої складності, збирали, як кажуть, «по крихтах».
Створення мостобудівельного підрозділу зміцнює позиції компанії як лідера дорожнього ринку. Адже будівництво мостів є дуже перспективним напрямом. Достатньо сказати, що за програмою «Велике будівництво», у якій бере участь «Автомагістраль-Південь», цього року планують відремонтувати 73 мости та шляхопроводи. І це лише початок!
Звісно, ми плануємо не лише вийти на мостобудівний ринок, а й стати на ньому одним із лідерів. Адже лідерство є нашим головним принципом, частиною нашою філософії. Якщо ти чимось займаєшся – маєш бути у цьому першим та найкращим!