“Автомагістраль-Південь” вийшла на завершальну стадію робіт по автодорозі Р-65

Один із проектів, з якого ми у березні розпочали цьогорічний дорожньо-будівельний сезон, є середній ремонт 15-кілометрової ділянки автошляху Р-65 «КПП «Миколаївка» — Семенівка — Новгород-Сіверський — Глухів — КПП «Катеринівка» у Сумській області.

Траса Р-65 проходить Чернігівською та Сумською областями, поєднуючи між собою районні центри Семенівку, Новгород-Сіверський, Шостку та Глухів. Починаючи з 2018 року, ми провели ремонт 26 км цієї дороги на ділянці  від межі областей до міста Шостка та від Шостки в напрямку міста Глухова. А наша поточна ділянка, км 104 – км 119, є послідовним продовженням ремонту траси Р-65.

Ремонт цієї 15-кілометрової ділянки ми розпочали ще минулого року, протягом якого виконали відновлення  понад 11 км дорожнього покриття. Цього ж року на ділянці протяжністю майже 4 км лише за три тижні завершили основний комплекс робіт: відфрезерували старе покриття та влаштували посилену дорожню основу та уклали вирівнюючий шар із крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар з щебенево-мастикового асфальтобетону.
Наразі на об’єкті залишилось закінчити роботи з укріплення узбіччя, нанести розмітку та встановити дорожні знаки.

До кінця 2020 року «Укравтодор» планує виконання ремонтних робіт іще на одній  ділянці, що врешті дозволить забезпечити якісне транспортне сполучення між Шосткою та Глуховом.