“Автомагістраль-Південь” розширює парк техніки для експлуатаційного утримання доріг у зимовий період.

“Автомагістраль-Південь” розширює парк техніки для експлуатаційного утримання доріг у зимовий період.

Іще торік наша компанія придбала 23 комплекти нового обладнання для зимового утримання автомобільної дороги М-05 “Київ-Одеса” в межах Київської області.
Цього ж року напередодні зимового сезону парк зимової техніки нашої компанії поповнився додатковими 50 комплектами спеціального обладнання фірми RASCO. Іще 50 наших самоскидів будуть переобладнані в комбіновані дорожні машини для зимового утримання автодоріг. Ці машини будуть оснащені найсучаснішими солерозподілювачами (бункером для солі з додатковими баками для сольових розчинів) та відвалами для очищення дорожнього покриття від снігу. Особливістю нового обладнання є висока точність та функціональність розподілення реагентів, можливість використання різних видів протиожеледних матеріалів (сіль, піщано-соляна суміш), висока продуктивність та надійність роботи.
Програма розвитку нашого парку зимової техніки запланована на подальшу перспективу роботи у Дніпропетровській та Київській областях.

На Київщині на експлуатаційному утриманні “Автомагістралі-Південь” знаходиться ділянка міжнародної траси М-05 “Київ-Одеса”. Нова техніка буде обслуговувати дорогу на ділянці від км 11+660 до км 143+028 загальною протяжністю 147 км (з урахуванням транспортних розв’язок).

У Дніпропетровської області “Автомагістраль-Південь” здійснює експлуатаційне утримання доріг загального користування державного значення, а саме міжнародних, національних, регіональних та територіальних загальною протяжністю майже 3 тис. км. Отже, машини тут працюватимуть в усій області.
RASCO – провідний виробник техніки та обладнання для експлуатаційного утримання доріг. Нове обладнання допоможе забезпечити якісний та безпечний проїзд дорогами загального користування для учасників дорожнього руху в зимовий період.