«Автомагістраль-Південь» продовжує ремонт столичної вул. Академіка Туполєва

«Автомагістраль-Південь» уклала перший у цьому сезоні шар асфальтобетону у столиці. В ході реконструкції вулиці Академіка Туполєва вже облаштовано понад 6 тис. м2 нижнього шару АБС.

У роботах на об’єкті задіяно близько 40 дорожніх працівників, механізаторів, інженерів та 30 одиниць дорожньо-будівельної техніки.

Цьогоріч на столичній вулиці ми облаштуємо нижній та середній шари покриття, а верхній, згідно з графіком, укладемо 2020-го. Окрім робіт з облаштування дорожнього одягу, цього сезону наші бригади замінять світлофори та встановлять огорожу.

За словами інженера ВТК Вадима Голоти, сприятливі погодні умови дозволили відновити роботи на цій ділянці наприкінці січня. З того часу облаштували дорожнє корито, встановили опори освітлення та переклали високовольтні кабелі.

«На початку березня, тільки-но дозволила погода, ми продовжили облаштування дорожньої основи від вулиці Естонської у бік вулиці Стеценка. Основа на Туполєва складається з двох шарів: ЩПС С5 та ЩПС С7 із додаванням цементу. Також у березні проводили роботи з облаштування дощової каналізації», – зазначив Вадим Голота.