Сезон бетонних робіт стартував достроково!

Нещодавно відбувся візит міністра інфраструктури Володимира Омеляна на будівництво злітно-посадкової смуги одеського аеропорту. Під час відвідин очільник галузі зауважив, що будівельні роботи на летовищі не припинялися навіть у зимові місяці. А також отримав від керівництва нашої компанії обіцянку розпочати роботи в новому сезоні за графіком – із 15 березня поточного року.

«Автомагістраль-Південь» слів на вітер не кидає і вже сьогодні звітує: роботи зі влаштування верхнього шару з бетону ЗПС розпочато достроково! Середньодобова температура повітря піднялася вище позначки +5 оС, кваліфіковані працівники, сучасна техніка та запас матеріалів – у наявності, тож сезон бетонних робіт відкрито!

Уже активно працює сучасний бетоноукладач Gomaco GP4, який за зміну влаштовує до 1000 м3 бетону на ЗПС. На повну потужність виведені обидва бетонні заводи й грунтозмішувальна установка. Також зростають темпи виконання земляних робіт.

Нагадаємо, минулого року наша компанія збудувала 2800 м нижніх шарів покриття ЗПС, а також влаштувала верхній шар покриття 1150 м завдовжки. Після завершення будівництва одеське летовище зможе приймати повітряні судна типу Вoeing-757 і 767, а також інші літаки місткістю до 300 пасажирів.