Продовжуємо встановлювати неймовірні для українського ринку рекорди!

У сезоні 2021 «Автомагістраль-Південь» продовжує встановлювати неймовірні для українського ринку рекорди! За період березень-травень наші заводи виготовили мільйон тонн асфальтобетонних сумішей та 700 тис. тонн сумішей, оброблених цементом. Це вдвічі більше, ніж за аналогічний період 2020 року.
Наразі роботи виконуються на понад 50 об’єктах загальною протяжністю понад 700 км у 10 областях України: Львівській, Волинській, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Донецькій та Луганській. Тривають роботи у місті Києві та у Молдові.
Найбільші за масштабами проведення робіт проєкти «Автомагістраль – Південь» у сезоні 2021 :
М-03 «Київ – Харків – Довжанський» на Харківщині. Поточний середній ремонт 44 км об’їзної дороги міста Харкова;
М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» на Дніпропетровщині. Поточний середній ремонт понад 210 км автошляху, який стане частиною магістралі М-30 «Стрий – Ізварине» та поєднає Схід і Захід найдовшою трасою в Україні;
М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» на Дніпропетровщині. Будівництво 7 км південного обходу міста Дніпра;
Н-12 «Суми-Полтава» на Сумщині. Поточний середній ремонт понад 50 км автотраси.
Н-31 «Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка» у Дніпропетровській області. Будівництво з нуля 30 км швидкісного автобану, який з’єднає столицю з одним із найбільших мегаполісів;
Кількість працівників компанії цього сезону збільшилась до 5,5 тисяч осіб, а кількість спецтехніки – до 2 тисяч одиниць. Задіяно 21 виробничу базу. Зокрема, 16 асфальтобетонних заводів та 12 змішувальних установок з приготування щебеневих сумішей оброблених цементом. У Ходовичах на Львівщині, у Мелітополі на Запоріжжі та в Павлограді Дніпропетровської області почали діяти нові АБЗ італійського виробництва. Павлоградський завод MARINI TOP TOWER 4500 став найпотужнішим в Україні. Із продуктивністю у 360 тонн асфальтобетонних сумішей на годину він переважає наш завод-рекордсмен у Дергачах на Харківщині.
Будуємо Україну разом!