Продовжуємо мандрувати шляхами “Автомагістраль-Південь”

Сьогодні ми познайомимо вас ще з однією командою в нашій великій родині “Автомагістралі-Південь!”. Володимир Дідур другий рік працює в компанії. Наразі він із командою задіяний на ремонті траси Т-05-14 у Донецькій області. На цій ділянці Володимир працює перший сезон, і працюється майстру добре. “Тут комфортна атмосфера, люди доброзичливі, жодних дискомфортних ситуацій не трапляється”, – розповідає він. Володимир вже встиг попрацювати в Запорізькій області, під Дніпром та на зимовому утриманні траси М-05 “Київ-Одеса”.

З новою командою, яка складається в середньому із 15 чоловік, він працює з початку поточного дорожньо-будівельного сезону. На дорозі Донеччини ця виробнича ланка разом із Володимиром займається земляними роботами, зокрема укріплюють узбіччя територіального автошляху.

Іноді, в залежності від складу робіт, кількість робітників в його бригаді змінюється. Каже, спрацювалися легко. “Я людина компанійська, тож добре знаходжу спільну мову з людьми”, – каже Володимир Дідур. Основна кількість людей в його виробничій ланці із смт Криве Озеро, що на Миколаївщині, також є декілька чоловік зі Слов’янки (Дніпропетровська область).

Володимир відзначає, що і в його команді, і в інших ланках та підрозділах “Автомагістралі-Південь” дуже дружні стосунки, робітники, майстри та інші фахівці і керівники приводять до компанії своїх друзів та родичів. “У нашій фірмі намагаємось залучати знайомих людей, тих, у яких ти впевнений. Колектив зростає і зростає. Ми стаємо, як велика сім’я!”, – додає майстер.

Дорожній робітник Олександр Гулько розповідає, що на ділянці “Автомагістраль-Південь” на дорозі Т-05-14 більша кількість робітників працює другий сезон. Каже, що і працюють, і живуть хлопці дружно. Олександр вважає, що поки немає родини, таке життя як раз для нього – адже можна працювати, подорожуючи!

Дорожній робітник Максим Старенко також другий рік працює, і весь цей час розбудовує дороги Донецької області. Сам він з міста Покровська, йому приємно працювати неподалік від дому. “Оскільки я живу поряд – я практично вдома! Я сам переїхав в Покровськ із Донецька і буду жити тут далі”, – каже він.

Максим додає, що в “Автомагістраль-Південь” завжди питають, де живе працівник і, якщо є така необхідність і можливість, намагаються підібрати ділянку ближче до дому.